SOCIAL

Retourneren & Ruilen

Retourneren

 

Het kan wel eens voorkomen dat het gewenste item niet aan je wensen voldoet. Jammer, maar dat kan gebeuren!

Je kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling de koopovereenkomst zonder opgave van redenen ontbinden. Binnen dit termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet. Dit valt onder het ontbindingsrecht van onze klant, dat wettelijk bepaald is.

Na de 14 dagen om je retour aan te melden, krijg je 14 dagen om je bestelling retour te sturen naar het onderstaande postadres van Azaria Couture.
De kosten van het retourneren van je bestelling is voor uw rekening. Voor (NL) brievenbus post met een track and trace code, is het bedrag €3.95. Voor (NL) pakketten is dit €6.95, en voor verzekerde (NL) pakketten kan dit oplopen tot een bedrag van €8.60.  ( deze prijzen zijn gebaseerd op de tarieven van Post NL )

De voorwaarden van het retourneren zijn als volgt.
– Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

Meld je retour aan door een mail te sturen aan retour@azariacouture.com en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en reden van retour.

Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten in de originele verpakking) terug sturen naar onderstaand adres in Badhoevedorp. Zodra we jouw pakket hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten ( exclusief de retourkosten) binnen 14 dagen naar je terug.

Ruilen

Wil je jouw product ruilen voor een andere maat? Dan is dat geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen aan retour@azariacouture.com en vermeld daarin je naam, je ordernummer en het product. Geef aan voor welke maat/kleur je wilt ruilen.

Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres in

Azaria Couture